De Achterhoek is één van de prachtigste regio’s van Nederland. Gelegen in het oosten van het land, wordt de Achterhoek gekenmerkt door zijn schilderachtige landschappen, charmante dorpjes en gastvrije sfeer. Of je nu een natuurliefhebber bent, geïnteresseerd bent in geschiedenis en cultuur, of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitje, de Achterhoek heeft voor ieder wat wils.

 

 ''Ontdek de ongerepte schoonheid van de Achterhoek, waar rust en natuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring in Nederland'' 

Brouwhoes bier experience

Het Brouwhoes Bier Experience is een populaire attractie voor bierliefhebbers. Het is gelegen in het plaatsje Lievelde en biedt een unieke ervaring rondom het brouwen van bier. Bezoekers kunnen deelnemen aan een boeiende rondleiding door de brouwerij, waarbij ze inzicht krijgen in het brouwproces en de geschiedenis van het bier. Je kunt zien hoe het bier wordt gebrouwen en welke ingrediënten worden gebruikt. Het is een leerzame ervaring voor zowel beginners als gevorderde bierliefhebbers.

In Brouwhoes worden traditie en innovatie samengebracht, waar meesterbrouwers met passie en vakmanschap werken aan het creëren van unieke brouwsels. Van het selecteren van de beste ingrediënten tot het zorgvuldige brouwproces en het rijpen van het bier, elk detail draagt bij aan de buitengewone kwaliteit en smaak die de bieren kenmerken.

_Verrijk je zintuigen en ontdek de ambachtelijk bieren_